Projecten

Wij geloven in de kracht van kennis en samenwerking. Weten wat er speelt, welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en hoe deze in te zetten binnen onze projecten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partners die vanuit dezelfde drijfveren werken, op basis van wederzijds vertrouwen. Wij ondersteunen elkaar en dagen elkaar uit, hetgeen duidelijk terug te zien is in het eindresultaat.

Bekijk hier een aantal van onze projecten.

  1/10
  Projectinformatie

  Warande

  Bij het ontwerp heeft de architect gekeken naar de geschiedenis van Zeist en heeft daarom het appartementencomplex een jaren 30 uitstraling gegeven die past bij de historie van de locatie. Het gebouw is gelegen rondom een gezamenlijke groene binnentuin. Het resultaat is een modern wooncomplex met een knipoog naar het verleden. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  6.300 m2

  Volume

  76 woningen en 80 parkeerplaatsen in een ondergrondse garage

  Locatie

  Zeist

  1/9
  Projectinformatie

  Sixty5

  Deze unieke woontoren van 15 verdiepingen bevindt zich midden in Strijp-S te Eindhoven. Het voormalige terrein van de Philips fabriek is een populaire hotspot geworden en biedt de bewoners een mix van cultuur, festivals, jonge startups, concept stores en horeca. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  8.800 m2

  Volume

  105 huurappartementen, 89 parkeerplaatsen en commerciële ruimte

  Locatie

  Eindhoven

  1/11
  Projectinformatie

  MorgenWonen

  Dit is één van onze projecten die zijn ontwikkeld volgens het MorgenWonen-principe. De woningen worden in de fabriek gefabriceerd en op locatie in elkaar gemonteerd. De woningen zijn energie-nota-nul, gasloos, voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en een WTW-installatie. Op diverse locaties in het land hebben we dergelijke woningen ontwikkeld. Dit project bevindt zich in Groningen. Deze woningen hebben niet alleen de eigenschappen van al onze MorgenWonen-woningen maar zijn daarnaast ook aardbevingsbestendig.

  Oppervlakte

  2.400 m2

  Volume

  19

  Locatie

  Groningen

  1/10
  Projectinformatie

  Opal

  Deze prachtige woontoren in Keulen telt maar liefst 20 verdiepingen. Door zijn hoogte en ovale vorm is het project een bijzondere blikvanger aan de Rijn.

  Oppervlakte

  13.000 m2

  Volume

  102 huurappartementen, 2 woon-werk units en commerciële ruimtes

  Locatie

  Keulen

  1/14
  Projectinformatie

  Atrion

  Atrion, voorheen het Kammergericht, werd tussen 1908 en 1910 gebouwd en ligt in de bruisende wijk Charlottenburg. Dit unieke historische gebouw is door ons in 2005 aangekocht, volledig gerenoveerd en herontwikkeld naar appartementen. De ingang en de twee trapopgangen en de grote Gerichtssaal zijn in hun oorspronkelijke vorm bewaard gebleven ter herinnering aan de geschiedenis van het gebouw.

  Oppervlakte

  10.500 m2

  Volume

  104 appartementen en 104 parkeerplaatsen

  Locatie

  Berlijn