Projecten

Wij geloven in de kracht van kennis en samenwerking. Weten wat er speelt, welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en hoe deze in te zetten binnen onze projecten. Dat doen we niet alleen, maar samen met partners die vanuit dezelfde drijfveren werken, op basis van wederzijds vertrouwen. Wij ondersteunen elkaar en dagen elkaar uit, hetgeen duidelijk terug te zien is in het eindresultaat.

Bekijk hier een aantal van onze projecten.

  1/4
  Projectinformatie

  Frederikstraat Tilburg

  Aan de Frederikstraat in hartje Tilburg bouwen we een appartementencomplex met commerciële units in de plint. Het project maakt deel uit van het plan Frederikstraat-Zuid, een nieuwe winkelpassage in het hart van het kernwinkelgebied van Tilburg. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  15.500 m2

  Volume

  170 appartementen, 4.050 m2 commerciële ruimte

  Locatie

  Tilburg

  1/6
  Projectinformatie

  Wilhelminawerf Utrecht

  Aan het Merwedekanaal te Utrecht bouwen we het project Wilhelminawerf. We ontwikkelen op deze unieke locatie aan het water huurappartementen, parkeerplaatsen op eigen terrein en een commerciële ruimte. Wilhelminawerf ligt in de Merwede Kanaalzone, een gebied dat de komende jaren wordt getransformeerd van bedrijventerrein naar een levendige en duurzame stadswijk, autoluw en met veel groen. Fotografie Milan Hofmans (c)

  Oppervlakte

  11.470 m2

  Volume

  167 woningen, parkeerplaatsen en een commerciële ruimte

  Locatie

  Utrecht

  1/10
  Projectinformatie

  Grandaire

  Aan de Alexanderplatz, pal naast het drukst bezochte overdekte winkelcentrum van Berlijn ligt het project Grandaire. De luxe koop- en huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien zoals een conciërge, fitnessruimte, restaurant, lounge en dakterras. Ze bieden de bewoners een bijzondere woonervaring op een unieke locatie in hartje Berlijn.

  Oppervlakte

  20.000 m2

  Volume

  167 koop- en 102 huurappartementen en 148 parkeerplaatsen

  Locatie

  Berlijn

  1/3
  Projectinformatie

  NDSM

  Sinds 2008 zijn wij actief op de voormalige NDSM-Werf. De NDSM-Werf ligt aan het IJ in Amsterdam-Noord. Samen met onze partners ontwikkelen wij hier tot circa 2028 ongeveer 250.000 m2 woon-, winkel-, horeca- en kantoorruimte, waarbij we de industriële geschiedenis van de werf in de architectuur van de gebouwen laten terugkomen. De NDSM-Werf maakt deel uit van een nieuwe ambitieuze zone in Amsterdam. Samen met de historische binnenstad en de Zuidas vormen de ontwikkelingen aan de IJ-oevers een belangrijke economische motor binnen Amsterdam.

  Oppervlakte

  250.000 m2

  Volume

  2.500 woningen, winkels, kantoren en andere voorzieningen

  Locatie

  Amsterdam

  1/10
  Projectinformatie

  Havel Quartier Potsdam

  Aan de rivier de Havel zijn we op een grondstuk van circa 24.000 m2 bezig met een zeer grootschalige ontwikkeling, waaronder woningen, appartementen, kantoren, een hotel, een Kita kinderopvang en commerciële ruimtes ten behoeve van dienstverlening en gastronomie, en een ondergrondse parkeergarage.

  Oppervlakte

  24.000 m2

  Volume

  300 woningen, studentenwoningen, hotel, kinderopvang, parkeergarage en commerciële ruimtes

  Locatie

  Potsdam